Naslovna   Home   
 
 


 

STRANA: 1  2

Ovaj sajam posetio sam u subotu 9. februara. Greškom, prvo sam upao na sajam NAUTIKE, pogledajte ovaj link, pa tek onda se vratio u HALU 3, gde se održavao BRAND FAIR "4" INTERNACIONAL. Iako je organizaor, s jedne strane na medijima vrlo korektno i pompezno najavio i izreklamirao sajam, očekivao sam ogroman broj izlagača i brendova. Međutim, vrlo siromašno. Ne znam kako je bilo prošle godine, ali ne više od 30 izlagača i nije ostaviljalo poseban utisak. Začudilo me što su u medijima najavljivali i brendiranje pojedinih regiona u turističkom smisli reči, ali ja od toga nisam ništa uočio. Očekivao sam bar Turističku Organizaciju Beograda, ali ni traga od nje. Možda je bila prethodnih dana. Sve u svemu, moje mišljenje je da ovaj sajam tek u povoju, i predlažem potencijalnim izlagačima da obavezno učestvuju jer će svakako dobiti ogromnu pažnju i medijski publicitet koji u principu i potražuju.


Bugarska letovanje 2012 Letovanje Grcka 2012 Hrvatska Letovanje Turska 2012


Štand Čokolina bio je u potpunosti prilagođen deci, čestitke marketing timu koji su osmislili ovaj koncept.


Pravo osveženje bila je prezentacija Mocart kladionice. Voditelj je bio čuveni Blaža, završilo se pemom i skaknjem po bini u Blažinom stilu, a lepe hostesu po podelilie poklone publici.

Blaža u akciji

Blaža u akciji. Moj utisak je da se Mocart kladionica predstavila vrlo kvalitetno, sa jednostavnom porukom samo sportsko, a nikako patološko klađenje.

Fotograf u akciji

Evo jednog fotografa koji se trudio da zaradi svoju dnevnicu.

Latino ples poklon Maksi radija

Maksi radio je publiku nagradio Latino plesom grupe "Dance" koju su vrhunski odigrali nekoliko numera.

Kurir na sajmu brendova

I na kraju Kurir. Šta reći. Ovakve novine u ozbiljnim državama ne bi smele postojati. Kod nas su izgleda BREND. Pitanje koje se nameće, gde su Brendovi iz ove oblasti?

 TT GROUP REPORTAŽE SA SAMOVA

 

 

 

STRANA: 1  2

 

 


 

Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2007, All Rights Reserved.