Naslovna   Home   
 Page: 1 | 2 | 3 | 4 |

 

 SAJAM KOZMETIKE U BEOGRADU - 04. i 05. oktobar 2008. Beogradski sajam, hala 14


Autor reportaže: Ana Todorović
Fotografija: Zoran Radetić

 

Body Art na sajmu kozmetike u Beogradu 2008
Body Art, na sajmu kozmetike u Beogradu 2008.

Kao i uvek do sada, TT-group je posetio i sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness, SPA i nege kose pod nazivom "Dodir Pariza", koji se, svakako, može pohvaliti velikim brojem izlagača i posetilaca, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Kako i sam naziv sugeriše, sajam se može podeliti u nekoliko kategorija, kao što su: kozmetički preparati za lice, telo, manikir i pedikir; preparati i aparati za negu kose, farmaceutski preparati, kao i velika i raznovrsna ponuda za spa i wellness centre.

Body Art na sajmu kozmetike: FlorMar, Hemel, Angie, Božen Cosmetics, Golden Rose, Multiactive, Tammy, Catherine Arley, Farmasi, Aura
Bedz art našminkana devojka na sajmu kozmetike u Beogradu 2008

Što se tiče šminke, kozmetike i preparata za negu lica i tela, mnoge profesionalne kozmetičke kuće su ponudile širok spektar svojih proizvoda po izuzetno pristupačnim cenama. Neka od imena ovih kuća su: FlorMar, Hemel, Angie, Božen Cosmetics, Golden Rose, Multiactive, Tammy, Catherine Arley, Farmasi, Aura i mnogi drugi. Posetioci su mogli da razgledaju i kupe kvalitetne i hranljive dnevne i noćne kreme za lice, kreme i serume za podmlađivanje i zatezanje kože vrata i dekoltea, kao i izbeljivanja kože; tonike i mleko za čišćenje lica, losione za telo, preparate protiv podočnjaka, maske za lice i telo, anticelulit gelove, gelove za tuširanje, losione za sunčanje i još mnoštvo različitih preparata. Takođe, veliki broj štandova je nudio posetiocima usluge manikira i pedikira, nadogradnju, izlivanje noktiju, kao i veliki izbor lakova, turpija, manikir i pedikir setova. Posetioci sajma su mogli i da dobiju besplatnu depilaciju toplim ili hladnim voskom, kao i masažu ili tretman lica pomoću savremenih aparata.

Poznata imena poput Revlon Professional, Bed Head, Tigi, Balmain, Subrina, Alexandar Cosmetics, Beauty Expert
Poznata imena poput Revlon Professional, Bed Head, Tigi, Balmain, Subrina, Alexandar Cosmetics, Beauty Expert, i mnogih drugih na svojim štandovima su izložila preparate

Sajam je pružio izuzetno kvalitetnu ponudu preparata, pribora i aparata za negu kose. Poznata imena poput Revlon Professional, Bed Head, Tigi, Balmain, Subrina, Alexandar Cosmetics, Beauty Expert, i mnogih drugih na svojim štandovima su izložila preparate, šampone, pakovanja i maske za sve tipove kose, ampule, četke, farbe, umetke, pegle i profesionalne fenove – apsolutno sve što je potrebno za bolji izgled i negu kose. Dr Vais je ponudio i revolucionarni pristup u rešavanju problema proređene kose - sprej i prah koji za samo 10 sekundi stvara prirodan izgled kose.

 

Page: 1 | 2 | 3 | 4 |

Najpovoljniji casovi engleskog jezika


 TT GROUP REPORTAŽE SA SAJMOVA

 

 

 

 


  WEB SOLUTIONS   E-MARKETING   FOTOGRAFIJA   GRAFIČKI  DIZAJN   PORTFOLIO   LINKOVI   KONTAKT

Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2007, All Rights Reserved.