Naslovna   Home   
 

Krstarenje Dunavom
English version: Cruising The Danube

Ukoliko ste osoba avanturističkog duha, sa stilom i smislom za uživanje krstarenje Dunavom je prava stvar!!!

Imate nekoliko razloga zašto bi se prepustili ovakvom vidu ugođaja:

1. Niste iz Beograda, a krstarili bi ste Dunavom ,
2. Iz Beograda ste, a niste krstarili Dunavom ,
3. Krstarenje Beogradom se završava za dva sata
4. Klopa i piće je odlična, cena girica na francuski način je svega 60 dinara
5. Služi se domaće proizvedeno pivu odličnog kvaliteta i ukusa
6. Suton i panorama Beograda u je fantastična,
7. Zanimljiv obilazak oko Kalemegdana
8. Nesvakidašnja perspektiva Brankovog mosta
9. Veseli i iskusni turistički vodiči ispričaće puno zanimljivosti
10. Žurka na brodiću koju organizuje Kapetan Pera

Kontakt za zakazivanje +381 60 55 45 001; +381 60 55 45 002

Krstarenje Dunavom

Krstarenje Dunavom - Panorama Beograda

Cena krstarenja Dunavom poslednji put je iznosila oko 300 dinara po osobi, pa razmislite da li negde možete priuštiti ovakav predah za ovu ugostiteljsku uslugu!

 

Glavna turistička atrakcija u Srbiji je svakako njen glavni grad Beograd. Kao glavni i najveći grad Srbije, Beograd obiluje kulturno-istorijskim spomenicima. Noćni život u Beogradu je čuven na prostorima bivše Jugoslavije. Krstarenje Dunavom je jedan od najbrzih načina za upoznavanje Beograda. Beograd je grad veoma burne istorije, jedan je od najstarijih u Evropi.

Beograd ima reputaciju prestonice koja nudi svakodnevni, živopisan noćni život, sa mnoštvom klubova otvorenih do svitanja širom grada. Najprepoznatljiviji su klubovi smešteni na splavovima duž obala Save i Dunava.

Vikend-posetioci, posebno oni iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, smatraju Beograd većom metropolom od svojih prestonica zbog prijateljske atmosfere, sjajnih klubova i barova, jeftinih pića, nepostojanja jezičke barijere, kao i liberalne regulative vezane za noćni život.

Krstarenje Dunavom - pogled na Kalemegdan

Krstarenje Dunavom - pogled na Usce

Krstarenje Dunavom - pogled na Sabornu crkvu

Nebo nad Beogradom

Nebo je nad Beogradom prostrano i visoko, promenljivo a uvek lepo; i za zimskih vedrina sa njihovom studenom raskoši; i za letnjih oluja kada se celo pretvori u jedan jedini tmurni oblak koji, gonjen ludim vetrom, nosi kišu pomešanu s prašinom panonske ravnice; i u proleće kad izgleda da cvate i ono, uporedo sa zemljom; i u jesen kad oteža od jesenjih zvezda u rojevima. Uvek lepo i bogato, kao naknada ovoj čudnoj varoši za sve ono čega u njoj nema i uteha zbog svega što ne bi trebalo da bude. Ali najveći raskoš toga neba nad Beogradom, to su sunčevi zalasci. U jesen i u leto oni su prostrani i jarki kao pustinjske vizije, a zimi prigušeni tmastim oblacima i rujnim maglama. A u svako doba godine vrlo su česti dani kad se oganj toga sunca koje zalazi u ravnici, među rekama pod Beogradom, odbije čak gore u visokoj kupoli neba, i tu se prelomi i prospe kao crven sjaj po razasutoj varoši. Tada sunčano rumenilo oboji za trenutak i najzabačenije uglove Beograda i odblesne u prozorima i onih kuća koje inače slabo obasjava.

Ivo Andric

Kalemegdan - pogled sa Dunava

 


  FOTOREPORTAŽE   WALLPAPERS    PROGNOZA    FOTOGALERIJE    FORUM    E-MARKETING    KONTAKT
Questions? webmaster@tt-group.net, Mob: +381.(0)64.12.77.044 , Tel/Fax: +381. (0) 10. 362. 752
© TT GROUP 2004-2007, All Rights Reserved.