Vremenska prognoza za Grčku

Temperatura mora Grčke

Aktuelne temperature mora za najveća letovališta u Grčkoj date su na ovoj strani. Lako se može očitati temperatura mora za Atinu, Jonska ostrva tj. Krf, Lefkadu, Kefaloniju, Zakintos.

 
 

Naravno i za Paraliju i Leptokariju data je po jedna vrednost, Halkidiki sa sva tri prstena Kasandra, Atos, Sitonija. Pored toga data je vrednost temperature mora i za Tasos.

Temperatura mora za celu Grčku
Temperatura mora za celu Grčku

 
 

Grčka mora su ovom slikom pokrivena u potpusnoti i vrlo intuitivno se može proceniti vrednost temperature mora u Grčkoj i svakoj tački (u odnosu na vaš hotel, apartman, studio ili vilu).

Od luksuznijih destinacija od maja do septembra data su ostrva: Krit, Santorini, Mikonos i tako redom.

Povratak na stranicu Vremenska prognoza za Grčku, a korisni linkovi: Mapa Grčke i forum o destinacijama Grčke za vaše leto.

Svi gradovi i turistička mesta u Grčkoj za koje imamo podatke o vremenskoj prognozi

Atina Asprovalta Halkidiki Jerisos Kasandra Kavala Kefalonija Krit Krf Lefkada Leptokarija Neos Marmaras Paralija Rodos Solun Tasos Uranopolis Zakintos Temperatura mora Grčke


TT Meteorolog

TT Meteorolog

Portal TT Group nije odgovoran i ne može Vam garantovati apsolutnu tačnost informacija, kao ni ažurnost svih podataka, već svaku informaciju o vremenskim podacima morate shvatiti da je postavljena sa najboljom namerom i dobrom željom da bude korisna i da Vam pomogne.

Povežimo se!

Korisno:

Podelite informacije o vremenu: