Vremenska prognoza za Grčku

Temperatura mora Grčka

Aktuelne temperature mora za najveća letovališta u Grčkoj date su na ovoj strani. Lako se može očitati temperatura mora za Atinu, Jonska ostrva tj. Krf, Lefkadu, Kefaloniju, Zakintos. 

Naravno i za Paraliju i Leptokariju data je po jedna vrednost, Halkidiki sa sva tri prstena Kasandra, Atos, Sitonija. Pored toga data je vrednost temperature mora i za Tasos.

U realnom vremenu: temperatura mora uz obale Grčke danas i narednih 4 dana

 
Temperatura za sva mora u Grckoj


 

Grčka mora su ovom slikom pokrivena u potpusnoti i vrlo intuitivno se može proceniti vrednost temperature mora u Grčkoj i svakoj tački (u odnosu na vaš hotel, apartman, studio ili vilu).

Od luksuznijih destinacija od maja do septembra data su ostrva: Krit, Santorini, Mikonos i tako redom.

Povratak na stranicu Vremenska prognoza za Grčku, a korisni linkovi: Mapa Grčke i forum o destinacijama Grčke za vaše leto.

Svi gradovi i turistička mesta u Grčkoj za koje imamo podatke o vremenskoj prognozi

Atina Asprovalta Halkidiki Jerisos Kasandra Kavala Kefalonija Krit Krf Lefkada Leptokarija Neos Marmaras Paralija Rodos Solun Tasos Uranopolis Zakintos Temperatura mora Grčke


TT Meteorolog

TT Meteorolog

Sve informacije o prognozama vremena date su sa najboljom namerom i dobrom željom da budu korisne i da Vam pomognu. Naš cilj je tačna vremenska prognoza te pišite nam za svaki uočeni nedostatak na sajtu. Portal TT Group nije odgovoran i ne može garantovati apsolutnu tačnost svih podataka.

Povežimo se!

Korisno:

Podelite informacije o vremenu: