Turističke agencije

Argus Tours – turistička agencija za first i last minute letovanja

Turistička agencija Argus Tours prisutna je na domaćem tržištu gotovo 30 godina. Bogata ponuda turističkih aranžama i poverenje koje Argsus Tours uživa među svojim klijentima čine da je to danas jedna od vodećih turističkih agencija koja posluje kod nas. Od svog nastanka 1990. godine Argus Tours je neprestano unapređivao svoje poslovanje, poštujući najviše standarde turističke industrije.

Agencija Argus zapošljava 60 stalnih i više od 80 terenskih agenata, a u njenim poslovnicama postoje optimalni tehnički uslovi koji omogućavaju lakšu komunikaciju sa klijentima i samim tim bolji kvalitet usluga.

55.000 klijenata godišnje

O profesionalnom odnosu koje Argus Tours ima prema svoji klijentima najbolje svedoče brojke – preko 500 agencija ima u svojoj ponudi turističke aranžmane Argus Tours-a. Ova široko rasprostranjena mreža godišnje obezbedi putovanja za više od 55.000 turista iz zemlje i inostranstva (podaci su iz 2015. godine).

Sopstvena drumska flota

Vež duže od dve decenije agencija Argus Tour je član Međunarodne asocijacije za vazdušni prostor (IATA). Osim toga, posedovanje voznog parka još više proširuje asortiman usluga koje agencija pruža turistima. Njihovu flotu čine turistički autobusi nove generacije (za sada ukupno 12 autobusa), zatim mini busevi, kao i brojni automobili visoke klase koji su namenjeni prevozu VIP klijenata i pružaju najviši stepen udobnosti.

Receptivni turizam

Intenzivnim učestovanjem u raznim programima vezanim za receptivni turizam, Argus Tours daje veliki doprinos razvoju turizma u Srbiji. Sa idejom i željom da na najbolji mogući način prezentuje strancima domaće turističke potencijale, agencija je već više godina unazada kongresno angažovana i organizuje savetodavne skupove, kao i obilaske Srbije u kružnim turama. Ovaj oblik angažovanja naišao je na dobar prijem turista. Oni su prezadovoljni kružnim turima po našoj zemlji u organizaciji Argus Toursa, koga smatraju dobrim domaćinom.

Turisička agencija Argus Tours je stekla reputaciju i kod partnera iz inostranstva sa kojima iz godine u godinu unapređuje saradnju, a upravo zahvaljujući povećanom obimu poslovanja sa stranim parterima Argus proširuje svoju ponudu i poboljšava kvalitet svojih turističkih usluga .

Najmoderniji sistem za prodaju avionskih karata

Argus Tours avio karte prodaju se preko najsavremenije platforme, gde oni kao posrednici nude avio karte svetskih avio kompanija po povoljnim cenama. Online rezervacija avio karata je vrlo jednostavna i

Preko Argus Toursa možete rezervisati hotelski smeštaj u popularnim turističkim mestima. Njihova smeštajna ponuda obuhvata hotele svih kategorija kako u našim, tako i u brojnim stranim turističkim centrima.

Argus Tours ponuda turističkih aranžmana

Ponuda turističkih aranžmana u Argu Toursu obuhvata letovanja, zimovanja, daleke destinacije, gradove Evrope i City Break putovanja, Wellnes aranžmane, kao i jednodnevne izlete po Srbiji. Agencija svim zainteresovanim putnicima obezbeđuje razne povoljnosti:  Argus Tours first minute i Argus Tours last minute ponude,  rani buking, poklon vaučere i sl. Osim gotovinskog plaćanja za kupovinu aranžmana možete koristiti platne kartice, čekove građana, kao i administrativnu zabranu. Da izdvojim deo njihove ponude:

Argus Tours leto Grčka

Možete birati aranžmane sopstvenim prevozom ili organizovanim autobuskim prevozom, a spisak destinacija u Grčkoj je pozamašan: Halkidiki, Sitonija, Katerini, Parga, kao i ostrvske destinacije u Grčkoj – Evia, Krf, Lefkada, Tasos, Zakintos…

Pored Grčke, tu su i ponude za Argus Tours leto Turska. Aranžmani podrazumevaju prevoz autobusom, a iz ponude izdvajamo Argus Tours Kušadasi i Marmaris.

Argus Tours gradovi Evrope

Ako želite da obiđete neki znameniti evropski grad, na raspolaganju su vam vikend putovanja i višednevni aranžmani do većeg broja gradova kao što su Rim, Milano, Beč, Prag, Venecija, Budimpešta, Moskva, Portorož, Istanbul… Prevoz je autobuski, a do nekih gradova i avionski.

Za Argus Tours city break putovanja koristi se prevoz avionom, a možete otputovati u Amsterdam, Atinu, Berlin, Barselonu, Kopenhagen, Lisabon, Madrid, Prag.

Argus Tours zimovanje

Zimovanje na Jahorini (BiH), zimovanje Bansko (Bugarska), zimovanje Kopaonik. Vikend paketi za skijanje na Jahorini.

Jednodnevni izleti po Srbiji

Argus Tours u cilju promovisanja domaćeg turizma organizuje autobuske jednodnevne tematske ture – Braničevo i Podunavlje, Vojvodina, Pomoravlje i Šumadija.

Podaci o agenciji Argus Tours

  • Puno ime preduzeća: Argus Tours DOO
  • Agencija registrovana pod matičnim brojem: 06677428
  • Adresa: Balkanska 51, Beograd
  • PIB: 100183496
  • Broj bankovnog računa: Banca Intesa – 160-164156-77

Podaci o osiguranju

  • PDF format Predugovornog obaveštenja o uslovima osiguranja preuzmite ovde.
  • PDF format Uslovi osiguranja možete pruzeti na ovom linku.

Argus Tours kontakt:

Argus Tours radno vreme:

  • Radnim danima od 9 do 19h,
  • Subotom od 9 do 14h,
  • Nedeljom zatvoreno.

Turistički Vodič

Turistički Vodič

TT Group turistički vodič kroz vašu novu destinaciju. Moj moto: na kraju samo iskustva ostaju.

Dodajte komentar

Klikni i ostavi svoj utisak

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *