Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop vodolija za februar 2019

Vodolija mesečni horoskop

Februar je pravo vreme za Vodolije da isprave sve svoje greške. Vaš trud će konačno uroditi plodom – nadređeni će prepoznati vaše zalaganje i vašu umešnost. Nekim Vodolijama u februaru će se pružiti prilika za odlazak u inostranstvo, i to u neku daleku zemlju.

Budite odlučni. Previše dvoumljenja se može negativno odraziti na vaš posao. Takođe, lenjost u prvoj polovini meseca može dovesti do kašnjenja u ispunjavanju radnih obaveza, što će dalje uzrokovati preveliki stres. Zato budite od početka meseca ažurni u obavljanju radnih zadataka.

U februaru ćete morati da budete jako oprezni, jer ljudi kojima ste verovali mogu vas iznenada prevariti. U ličnim odnosim biće sve u najboljem redu. Posebnu pažnju obratite na zdravlje, da bi ste sebi obezbedili dovoljno energije koja će vam itekako biti potrebna.

Vodolija februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Ovaj februar je pravi period za Vodolije preduzetnike, samo je potrebno da budete određeniji prilikom odabira projekata i u vođenju pregovora. Ako ste dobro isplanirali svoje poslovne obaveze za ovaj mesec, imaćete mogućnost da budete efikasniji u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, što vam može uštedeti puno vremena. Vaše nove ideje u pogledu organizacije posla mogu pozitivno uticati na vaš uspeh. Rezultati će biti dobri i to će vas stimulisati da radite još napornije. Obratite pažnju na plaćanja od strane klijenata kako biste izbegli probleme.

Vaša posvećenost poslu će vam pomoći da dobijete priznanje od kolega i nadređenih. To je pravi trenutak i šansa za napredovanje u karijeri. Potrudite se da preuzete obaveze ispunjavate u dogovorenom roku. Budite ažurni od početka meseca i izbegavajte da odlažete posao, da vam se ne bi nagomilale obaveze, što bi znatno otežalo ostvarivanje zacrtanih ciljeva. Nekim Vodolijama predstoji važno poslovno putovanje.

Finansijska situacija će biti uobičajena. Što se tiče izdataka, oni će se kretati u normalnim okvirima, tako da nema razloga za brigu. Postoji mogućnost za sticanje dodatnih prihoda. Pravovremeno ulaganje novca je vaša šansa za značajne dobitke u skorijoj budućnosti. Trebalo bi da date prioritet razduživanju vaših dugovanja.

Vodolija februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Vaša odanost će učiniti vašeg bračnog partnera beskrajno srećnim, što će biti dobar preduslov za harmonične porodične odnose u februaru. Kada je reč o društvenom životu, moguća su nova poznanstva i nova prijateljstva i to sa strancima.

Vodolije koje su nedavno otpočele ljubavnu avanturu poželeće da tu avanturu unaprede u ozbiljnu vezu. Ako niste u vezi, prava prilika za vas biće poslovni susreti, gde će vam se pružiti šansa da se zbližite sa osobom suprotnog pola i otpočnete vezu sa njom. Ipak, budite jako obazrivi jer ponekad nije pametno mešati posao i emocije.

Vaše komunikacione sposobnosti, otvorenost i jedinstvenost, kao dominantne karakteristike Vodolija, privlače pažnju mnogih.Jedna osoba u znaku Ovna sa kojom ste davno bili u vezi gori od želje da vas vidi.

Vodolija februar 2019: Horoskop za zdravlje

Bez obzira što se dobro osećate, trebalo bi da pokažete znatno više odgovornosti prema sopstvenom zdravlju. To se pre svega odnosi na ishranu. Trudite se da što češće jedete kod kuće, domaća jela, a izbegavajte brzu, začinjenu i previše masnu hranu. Nezdrava hrana vam može doneti razne zdravstvene probleme i negativno uticati na vaš fizički izgled.

U ovom periodu bićete skloni povredama više nego inače. Posebno budite oprezni ako rukujete oštrim predmetima i alatima. Da bi ste sačuvali i pojačali vaše kondicione sposobnosti, redovno radite jednostavne vežbe. Posvetite fizičkim aktivnostima najmanje pola sata dnevno.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak vodolija

Vodolije su osobe sa datumom rođenja: 21. I – 19. II

Vaš element: vazduh

Vama upravlja: Uran

Vaš kamen: ametist

U životu tražite: da shvatite misterije života

Raspoloženje: žustro

Tajna želja Vodolije: da bude jedinstven i originalan

Ukratko
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku vodolija? Pogledajte svoj mesečni horoskop za vodoliju!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: