Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop vaga za februar 2019

Vaga mesečni horoskop

Februar će za Vage biti period karakterističan po dobrim rezultatima. Vaš naporan rad će vas dovesti do željenih poslovnih rezultata. Bićete skloni improvizaciji, ali moraćete da pokažete fleksibilnost, jer vas možda očekuje poslovno putovanje do neke daleke destinacije. Međutim, ako žrtvujete tih nekoliko dana zbog posla, bićete nagrađeni, jer ćete moći potpuno da uživate u finansijskoj slobodi. Osim toga, Vage u februaru mogu očekivati i neke neplanirane prihode.

Nemojte se osećati loše zbog nekih negativnih dešavanja iz bliže prošlosti, jer će se svi problemi uskoro rešiti na pozitivan način. Što se privatnog života tiče, nastavite da budete iskreni prema osobama sa kojima živite i sa kojima se družite, a članovi vaše porodice i vaši prijatelji će prepoznati vašu iskrenost i to će jako ceniti. Zdravstveno stanje će, uz samo malo posvećenosti, biti stabilno tokom čitavog meseca.

Vaga februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Na poslu ćete započeti ostvarivanje novih zadataka, imaćete daleko veći broj klijenata, na obostrano zadovoljstvo. Vaše pregovaračke sposobnosti i komunikacijske veštine omogućiće vam dilove sa novim klijentima na duže staze i povećanje profita koji ostvarujete.

Obim posla raste, pa ćete morati da uložite vreme i novac u pronalaženje novih resursa kako biste mogli da odgovorite svim poslovnim izazovima koji vas očekuju u narednom periodu. Ako niste u stanju da sami odradite sve poslove koji su vam ponuđeni, nemojte odmah odbijati ponude, već pokušajte da angažujete nekog koga ćete platiti za pomoć koju očekujete od njega. Kada prihvatite bilo koji posao, trudite se da ga završite što pre, jer odugovlačenje se nikome neće svideti, ni šefovima ni klijentima.

Ovo je period kada će vam se doslednost po pitanju finansija konačno isplatiti. Vaši dugotrajni napori da uštedite novac će uroditi plodom. Vaše finansijsko stanje još više se može popraviti jer je moguće da ćete dobiti ponudu za deo nepokretne imovine koju već dugo ne koristite a koja je u vašem posedu.  Ako planirate da investirate u nešto, februar koji je pred vama je najpovoljniji trenutak za ulaganje na tržištu koje vam vrlo brzo može doneti ne baš tako zanemarljive prihode. Kada ulažete novac, obavezno birajte investiciju na duge staze, to najsigurnija opcija.

Vaga februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

U februaru će Vage biti veoma aktivne kada je u pitanju društveni život. Vaša komunikacija sa članovima porodice i sa prijateljima će biti na vrhunskom nivou. Ako se budete dobro organizovali, u drugoj polovini meseca imaćete dovoljno vremena za druženje i izlaske sa najboljim prijateljima. U vašem privatnom životu tokom februara sve će biti lako i nekomplikovano, a to je upravo život kakav Vage priželjkuju.

Vage će u februaru imati odlične odnose sa svojim partnerom. Provodićete sate i sate u otvorenim razgovorima sa voljenom osobom i to će vas još više zbližiti. Osobi koju volite dajete nesebičnu podršku, a ona će to znati da ceni i imaće puno poverenja u vas. Vage koje su same i dalje će biti u potrazi za srodnom dušom. Međutim, veliki problem predstavlja vaš strah od emitivnog vezivanja za osobu suprotnog pola. Bojite se da izrazite svoja osećanja i da jasno kažete osobi koja vam se sviđa kakve su vam namere.

Vaga februar 2019: Horoskop za zdravlje

Za Vage dijabetičare ovo može biti problematičan periodu. Zato je potrebno da se pridržavate saveta lekara i da strogo vodite računa o ishrani. Ako imate malu decu, povedite računa i o njihovoj ishrani, ne dozvolite im previše slatkiša i drugu nezdravu hranu. Navike se stiču od malena.

Dobro bi bilo da jedete voće, povrće i drugu hranu koja će ojačati vaš imunitet u sezoni gripa. S ozbirom na opasnost od respiratornih infekcija, kojima ste inače podložni, ključ vašeg dobrog zdravlja u februaru je u jakom imunitetu. Osim pravilne ishrane, trudite se da održavate dobru kondiciju, vežbajte i šetajte na čistom vazduhu. Smanjite cigarete ako ste pušač.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak Vaga

Vage su osobe sa datumom rođenja: 24. IX – 23. X

Vaš element: vazduh

Vama upravlja: Venera

Vaš kamen: opal

U životu tražite: doslednost

Raspoloženje: promenljivo

Tajna želja Vage: da živi lak, nekomplikovan život

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku vage? Pogledajte svoj mesečni horoskop za vagu!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: