Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop strelac za februar 2019

Strelac mesečni horoskop

Puni ste entuzijazma, ali to u februaru neće biti dovoljno da bi ste postigli željene rezultate. Trebalo bi da obuzdate vaše burno i eksplozivno raspoloženje, i da pokažete mnogo više strpljenja, naročito kada je u pitanju vaš posao. Jedino tako moći ćete da do kraja meseca uspešno završite sve poslove koje ste započeli. Ono što je dobro, puni ste samopouzdanja. Zato je februar vreme kada ćete donositi odluke na poslu koje ste dugo odlagali. Osim toga, lako ćete rešiti sva finansijska dugovanja.

U društvenom životu uspećete da održite čvrste veze. Mogući su određeni manji problemi i nesuglasice sa mlađim članovima porodice, ali ćete uspeti da pronađete pravi način da ih rešite. Bićete dobrog zdravlja. Ipak, u slučaju da se jave manje zdravstvene tegobe nikako ih nemojte ignorisati.

Strelac februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Februar je sjajno vreme za poslovne ljude u znaku Strelca, ali ćete sve vreme osećati veliki pritisak. Sve vaše poslovne namere i ideje biće ostvarene i daćete vaš pun doprinos organizaciji u kojoj radite. Vaša priroda radoholičara daje pozitivne rezultate koji u februaru mogu premašiti ne samo vaša, već i očekivanja vaših pretpostavljenih. Važno je da na poslu uspete da iskontrolišete emocije i da posmatrate stvari na praktičan način, jer u suprotnom možete doći u konflikt sa kolegama ili poslovnim partnerima. Imaćete puno obaveza na poslu. Moraćete da povećate lično angažovanje na rešavanju osetljivih pitanja. Preuzimite inicijativu i pokažite da se razlikujete od drugih, ipak ste vi Strelac u horoskopu. Ionako neke vaše kolege uporno pokušavaju da oponašaju vaš stil rada kako bi se i sami pokazali na poslu.

Ako ste samostalni preduzetnik, trebaće vam puno strpljenja, jer je moguće odlaganje, pa čak i neuspeh nekih projekata u koje ste polagali puno nade. Moguće je da ćete biti isprovocirani od strane konkurencije sa ciljem da napravite pogrešan korak. Tu vam samopuzdanje i entuzijazam neće biti dovoljni, već pre svega morate da budete pametan igrač i da sve radite polako i promišljeno.

Imate priliku da u februaru uvećate svoje novčane prihode.  Možda ćete čak uspeti i da uštedite nešto novca. Trebalo bi da izbegavate da donosite ishitrene odluke i da slepo slušate savete svojih prijatelja, jer i oni ponekad greše. Ako imate u planu da investirate vaš novac, investirajte isključivo u proverene stvari i na duge staze.

Strelac februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

U prethodnom periodu imali ste nekoliko neprijatnih situacija kada je reč o vašem društvenom životu. Međutim, to je sada iza vas, a ukoliko imate još neka nerešena pitanja sa prijateljima, pronađite načine da ih rešite što pre. Februar je mesec kada ćete imati aktivan društveni život i mnogo prilika da izgladite sve nesuglasice. Možda vi jeste u pravu, ali nekada morate biti popustljivi prema osobama koje vam nešto znače u životu. U porodici pokažite puno razumevanja prema vašim ukućanima, kojima će možda trebati vaša pomoć da reše problem koji imaju.

Za Strelce koji su u dugoj ljubavnoj vezi ili braku, februar je mesec u kome se ništa značajnije neće promeniti. Vašem partneru je potrebna vaša snažna podrška zbog određenih poteškoća koje ima na poslu. Potrudite se da delić svog samopuzdanja preneseta na voljenu osobu. Ako nemate stalnu vezu, februar je pravo vreme da rešite svoje ljubavno pitanje. Ulažete puno napora da pronađete partnera, i to vam se konačno može isplatiti, ali vaše bezrazložno odugovlačenje je vaš kamen spoticanja u pronalaženju životnog saputnika. Budite odlučniji i hrabriji.

Strelac februar 2019: Horoskop za zdravlje

Za razliku od prethodnih meseci kada vas ni jedna prehlada nije zaobišla, februar će biti povoljan period što se tiče vašeg zdravlja. Konačno ćete uspeti da osnažite imunitet koji će vas štititi od svih virusa. Ipak, nastavite i dalje da radite na jačanju imuniteta, i to pre svega preko odgovarajuće ishrane.

Zbog pojačanog stresa na poslu, moguće je da osetite blagu aritmiju i uznemirenost. To nemojte ignorisati, već potražite savet lekara. Da biste mogli uspešno da se nosite sa stresom, redovno vežbajte. Bilo koji vid fizičke aktivnosti pomoći će vam da se psihički osećate bolje.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak strelac

Strelci su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII

Vaš element: vatra

Vama upravlja: Jupiter

Vaš kamen: tirkiz

U životu tražite: dobar život

Raspoloženje: burno i eksplozivno

Tajna želja Strelca: da se razlikuje od drugih

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku strelac? Pogledajte svoj mesečni horoskop za strelca!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: