Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop škorpija za februar 2019

Škorpija mesečni horoskop

U februaru neće biti baš tako glatko za Škorpije, naročito na poslovnom planu, ali uz naporan rad i puno opreza, svi vaši prioriteti će na kraju meseca biti ispunjeni. Ako imate neke poslove koji se vuku za vama već mesecima, potrudite se da ih najzad okončate. Najbolje vreme za to je prva polovina februara. Dobro obratite pažnju kako i šta radite na poslu, jer neko tamo jedva čeka vašu grešku, koja vas skupo može koštati.

Škorpijama koje još uvek nemaju rešeno stambeno pitanje pružiće se prilika za povoljnu kupovinu nekretnine. U porodičnim odnosima biće sve u najboljem redu, a imaćete i puno lepih susreta sa svojim prijateljima.  Sa zdravljem su mogući sitniji problemi, ali ako budete posvećeni pravilnoj ishrani i ako dovoljno odmarate, lako i brzo ćete prevazići sve tegobe koje se jave.

Škorpija februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Poslovne oscilacije se mogu umanjiti vašim pravilnim i napornim radom. Trudite se da redovno pratite nove trendove na tržištu i implementirajte ih u svoj rad. Poslovnim partnerima i kolegama dajte nove zadatke, kako bi ste se uverili u njihove poslovne veštine i shvatili njihove namere. Trebalo bi da testirate svaki aspekt vaše poslovne saradnje i kolegijalnosti, jer je vrlo moguće da vam neko radi iza leđa. Budite jako oprezni, vodite računa kome poveravate svoje poslovne tajne i ne komentarišite bilo čiji rad ako ta osoba nije prisutna.

Iako će neke vaše kolege možda pokušati da potkopaju vaš ugled, vaša nepokolebljivost, osobina koja krasi osobe rođene u znaku Škorpije, kao i vaš naporan rad, pomoći će vam da prevaziđete sve probleme na poslu. Ako nikome ne date povod za ogovaranje i kritiku vašeg rada, sve će proteći kako treba i na kraju meseca imaćete razloga da budete zadovoljni.

Vaša finansijska situacija, bez obzira na to što vam na poslu ponekad neće sve ići od ruke, u februaru će biti bolja nego u prethodnom periodu, uz dobre izglede za povećanje mesečnih prihoda. Možda ćete zbog prilike za kupovinu nekretnine morati da podignete kredit, ali ćete uspeti da obezbedite njegovu brzu realizaciju i dobre uslove otplate.

Škorpija februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Vreme koje provodite sa članovima porodice obezbeđuje vam puno dobre energije. Međutim, problem je to što naporno radite pa obično nemate dovoljno vremena za svoje najbliže, zbog čega vas često grize savest. Zato se svim silama potrudite da obezbedite još malo vremena za porodični život .

Ovo je period kada vam od ruke ide savetovanje drugih, kako poslovnih partnera i kolega, tako i vaših prijatelja i ukućana. Vaši korisni saveti pomoći će drugima da reše problem, a vama da pronađete unutrašnji mir i osetite zadovoljstvo. Moguć je lep susret sa dobrim starim prijateljem koga dugo niste videli. To će vas učiniti posebno srećnim.

Iako se maksimalno trudite da odnos sa vašim partnerom bude harmoničan i da se što češće viđate, osoba sa kojom ste u vezi očekuje još više od vas. To vas povremenom može dodatno opteretiti, ali kao i uvek, izdržaćete uprkos svim pristiscima. Bitno je da sa voljenom osobom otvoreno razgovarate o svemu. Neke Škorpije koje već duže vremena nisu u vezi mogu u februaru očekivati izvestan napredak. Vrlo je moguće da ćete konačno upoznati osobu koja će vam se svideti. Bitno je da budete strpljivi i da se prvo dobro upoznate, a ostalo će vremenom doći samo od sebe.

Škorpija februar 2019: Horoskop za zdravlje

Prema zdravlju uvek morate da se ophodite maksimalno odgovorno. Zbog mogućih sitnijih digestivnih tegoba, u februaru naročito obratite pažnju na ishranu. Pre svega, potrudite se da budete umereni sa mesom i mesnim prerađevinama, brzom hranom, kao i sa gaziranim i alkoholnim pićima. Jedite kuvano i pijte sveže ceđene sokove.

Ako bolujete od nekog hroničnog oboljenja, trebalo bi da se striktno pridržavate saveta koje ste dobili od lekara, jer u suprotnom možete bespotrebno sebe dovesti u problem. Potrudite se da uveče ležete na vreme i da sebi obezbedite dovoljno kvalitetnog sna. Zapamtite, popodnevna dremka nikako nije zamena za noćni san.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak škorpija

Škorpije su osobe sa datumom rođenja: 23. XI – 21. XII

Vaš element: voda

Vama upravlja: Pluton

Vaš kamen: topaz

U životu tražite: da izdržite uprkos pritiscima

Raspoloženje: nepokolebljivo

Tajna želja Škorpije: da trijumfuje

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku škorpija? Pogledajte svoj mesečni horoskop za škorpiju!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: