Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop ovan za februar 2019

Ovan mesečni horoskop

Februar je mesec sa uobičajenim napretkom u vašem životu. U ovom periodu, sve što započnete treba da radite sa puno strpljenja, jer će vas samo smirenost dovesti do očekivanih rezultata. Vaš entuzijazam, jedna od osnovnih crta ličnosti Ovna, u kombinaciji sa vašom istrajnošću, pomoći će vam da u ovom periodu odgovorite svim zadacima na najbolji mogući način. Starije osobe u znaku Ovna koje rade u državnim institucijama mogu očekivati priznanje od nadređenih za svoje profesionalne uspehe.

Budite skoncentrisani na porodične odnose, jer su moguće manje nesuglasice zbog vaše nepopustljivosti. Kada je u pitanju zdravlje, osim uobičajenih manjih tegoba u pojedinim danima ovog perioda, osećaćete se dosta dobro. Prethodni period je za vas bio prilično napet i opterećujući, pa će vam prijati vežbe joge kako biste ojačali vaš um i naoružali se strpljenjem.

Ovan 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Vaša težnja da vladate drugima, prirodna za Ovnove, može dovesti do svađe u porodici. Zato je potrebno da u februaru maksimalno kontrolišete vaše misli i ponašanje, da budete tolerantni i popustljivi, jer vaši ukućani to očekuju od vas. Ako već postoje nesporazumi sa članovima vaše porodice i sa vašim supružnikom (što je vrlo verovatno), krajnje je vreme da uložite dodatne napore kako bi ste ih prevazišli.

U ovom periodu ljubavni život teče uobičajenim tokom za sve Ovnove koji su u vezi. Ukoliko nemate partnera, bitno je da budete staloženi i da ne žurite u donošenju bilo kakvih odluka i zaključaka. Pre nego što uđete u vezu, dobro razmislite i detaljno proverite sve što vas zanima kako biste bili sigurni da vam osoba za koju ste zainteresovani potpuno odgovara. U suprotnom, sve se može brzo okončati na način koji ne želite.

Ovan februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Kada je reč o poslovnoj sferi života, februar je ohrabrujući mesec za Ovnove. U toku ovog perioda postići ćete odlične poslovne rezultate. Vaše inovativne ideje i vaša ambicioznost mogu vas dovesti do velikog poslovnog uspeha. Trudite se da odvojite emocije od posla koliko god je to moguće i budite uporni. Moguće je da sasvim slučajno ostvarite neke nove poslovne kontakte preko društvenih mreža, koji mogu biti veoma važni za vaše poslovne planove na duži rok.

Tokom februara, pokušajte da pronađete najpraktičnije načine za ispunjavanje svih poslovnih ciljeva. Imajte na umu da postizanje ciljeva neće zavisiti od vaših trenutnih rezultata, jer su vaši ciljevi dosta ambiciozni, pa će vam biti potrebno puno vremena da ih dostignete. Ako se javi neki problem na poslovnom planu, obratite se za pomoć najbližim saradnicima i pouzdanim poslovnim partnerima.

Finansijski usponi i padovi će se nastaviti i ovog meseca. Najbitnije je da ćete uspevati na pravi način da ispunite sve finansijske obaveze koje su pred vama u februaru. Mogući su veći troškovi za ispunjavanje potreba koje imaju vaša deca. Pored toga, mogući su i manji novčani izdaci za potrebe lečenja nekog od članova vaše porodice, ali ne plašite se, ništa ozbiljno nije u pitanju.

Ovan februar 2019: Horoskop za zdravlje

Generalno, u februaru će vas zdravlje služiti dobro. Zbog toga što puno radite i često ste preopterećeni poslom, moguća je pojačana doza stresa i psihička tenzija. Usled pojačanog stresa, u drugoj polovini februara moguće su glavobolje blažeg intenziteta. Čuvajte se mokraćnih infekcija i prehlade.

Da bi ste smanjili nervnu napetost, vežbajte jogu, meditirajte, šetajte u prirodi. To će vam pomoći da se bolje fokusirate na rešavanje svih poteškoća i vratiće vam preko potreban mir. Da bi preveniralni prehladu i grip, pijte čajeve i unosite puno vitamina C.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ovan

Ovnovi su osobe sa datumom rođenja: 21. III – 20. IV

Vaš element: vatra

Vama upravlja: Mars

Vaš kamen: rubin

U životu tražite: uzbuđenje trenutka

Raspoloženje: entuzijastično

Tajna želja ovna: da vlada drugima

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku ovan? Pogledajte svoj mesečni horoskop za ovan!

Sending
User Review
0 (0 votes)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: