Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop jarac za februar 2019

Jarac mesečni horoskop

Ako ste rođeni u znaku Jaraca, februar bi za vas mogao da bude izuzetno dobar i uspešan period, prilika da sve svoje obaveze rešite mnogo brže i kvalitetnije nego inače. Potrebno je samo da budete uporni, i sve nedovršene poslove uspešno ćete privesti kraju. Pri donošenju odluka ne budite brzopleti. Sve što planirate, radite temljeno, promišljeno. Moguće je napredovanje u struci.

Trudite se da ostvarite što bolju društvenu komunikaciju. Ljudi iz vašeg okruženja koji su do sada već puno puta dokazali svoje dobre namere zaslužuju vaše puno poverenje. Februar će biti odličan mesec za Jarčeve da unaprede odnose u svojoj užoj i široj porodici. Kada je reč o zdravlju, posebnu pažnju obratite na ishranu i doći ćete do željenih rezultata.

Jarac februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Finansijska nestabilnost ovog meseca će se znatno umanjiti. Uz malo više truda, napredovaćete na poslovnom planu i ispunićete sve vaše poslovne obaveze. Ako želite da investirate vaš novac, najbolje je da ga uložite u neki trgovački posao. Birajte dugoročne investicije. Da bi ste odabrali prave investicije pratite savete eksperata.  Dajte prioritet zadacima koji su vam već povereni i potrudite se da ih sve završite na vreme. U tom slučaju, moguć je i napredak u karijeri. Snažna energija koja je tipična za Jarčeve, ali i naporan rad i vaše pravilno razmišljanje, biće najbolji put ka uspehu.

Ako tokom čitavog februara budete maksimalno usresređeni na posao, uspećete da shvatite koje su to greške u vašim projektima koje ste pravili u prošlosti, pa ćete moći i da ih ispravite. Uložite maksimalan trud da pokažete ljubaznost prema svim svojim klijentima i prema saradnicima. Suzdržite se od iznošenja oprečnih stavova na sastancima, koliko god da vas mišljenja vaših poslovnih partnera ili vaših nadređenih nerviraju. Prva polovina februara je idealna za novinare i sve druge radnike u medijima, za pisce i trgovce, dok će u drugoj polovini meseca posebno nadahnuti za rad biti umetnici i kreativci.

Jarac februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ako ste u braku, moguće je da je prethodni period bio izuzetno težak i napet za vas, a vi jednostavno niste bili u stanju da se na pravi način suočite sa porodičnim problemima. Sigurno je da to želite da promenite, pa se potrudite da što realnije sagledate situaciju kako biste savladali krizu u vašem braku. Uz pomoć dobre intuicije, svojstvene Jarčevima, moći ćete da osmislite uspešnu strategiju za otklanjanje svih nesuglasica sa vašim bračnim parternom. Takođe, dajte jasno do znanja voljenoj osobi koliko ste joj odani i sigurno ćete je učiniti srećnom.

Ukoliko još uvek niste u stalnoj vezi, verovatno ćete osetiti potrebu da vašu trenutnu ljubavnu avanturu pretvorite u ozbiljnu vezu. Vaš šarmantan izgled privlači pažnju i izaziva divljenje svih iz okoline i to vas posebno motiviše, a ono što govorite izaziva poštovanje kod drugih ljudi. Ove svoje kvalitete trebate da iskoristite ako niste u vezi i želite da je započnete. Vrlo brzo, rezultati će biti vidljivi, u smislu da ćete verovatno dobiti više ponuda za stupanje u vezu, a jednu od njih ćete na kraju i prihvatiti.

Jarac februar 2019: Horoskop za zdravlje

Pošto su bili praznici, pa ste verovatno sebi dali mali više oduška, vreme je da vaš režim spavanja i ishrane vratite u normalu. Osim toga, izbegavajte psihički stres i nerviranje zbog nebitnih stvari, kao i dodatne fizičke napore, jer tako uzaludno rasipate energiju. Ako sve prethodno navedeno uspete da dovedete u red, zdravlje će vas služiti dobro.

Jarčevi u februaru treba posebno da se čuvaju povreda i da budu pažljivi u vožnji. U ishrani se preporučuje što više svežeg voća i povrća, naročito lisnatog povrća koje će vam obezbedite još više snage i energije.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak jarac

Jarci su osobe sa datumom rođenja: 22. XII – 20. I

Vaš element: zemlja

Vama upravlja: Saturn

Vaš kamen: granit

U životu tražite: da budete ponosni na svoja dostignuća

Raspoloženje: moćna i izdržljiva energija

Tajna želja jarčeva: da im se svi dive

  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku jarac? Pogledajte svoj mesečni horoskop za jarca!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: