Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop devica za februar 2019

Devica mesečni horoskop

Tokom februara neće biti nekih spektakularnih promena u životu Devica. Na poslu možete dobiti ponude koje će na prvi pogled izgledati dobro, ali kasnije nećete pokazivati veliko interesovanje za njih. Postoji velika šansa da u ovom periodu unapredite svoje poslovne veštine. Budite pažljivi u komunikaciji sa nadređenima jer su mogući nesporazumi koji vam mogu zakomplikovati poslovni život. Trebalo bi da obratite posebnu pažnju na finansije i da obezbedite ekstra budžet jer vas očekuju visoki troškovi.

Proširićete poznanstva u društvenim krugovima. Možda ćete upoznati osobu koja će vam dati neke važne životne savete. To će vas snabdeti dodatnom energijom koja će vam itekako trebati za obavljanje poslova koji su pred vama u februaru. U porodičnim odnosima bitno je da pokažete puno strpljenja i razumevanja, naročito prema mlađim članovima porodice. Vaše zdravlje će biti prosečno u februaru, i moraćete da mu posvetite više pažnje. Posebno povedite računa o ishrani.

Devica februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

U februar Device ulaze sa dobrim potencijalom za poslovne uspehe. Početkom meseca bićete pod velikim pritiskom i mislićete da ste u bezizlaznoj situaciju, ali će se pritisak vremenom smanjiti, kada budete shvatili da imate puno prostora za rad i kreativnost. U direktnoj komunikaciji sa nadređenima moguće su nesuglasice. Pokušajte da obuzdate svoje emocije jer raspravom ništa nećete postići. Ne budite emotivni, budite praktični. Fokusirajte se na konkretan posao, a vaše poslovne ideje i dobro isplanirano vreme pomoći će vam da sve zadatke do kraja meseca uspešno privedete kraju.

Posebno budite obazrivi u izboru poslovnih partnera, jer neke poslove ćete nepotrebno odložiti na nagovor jednog saradnika. Trebalo bi lično da se pozabavite projektima, i da sami probate da pronađete bolja rešenja. Ako budete dovoljno ozbiljni, moći ćete uspešno da radite više poslova istovremeno. To će vam podići samopouzdanje i dovesti vas do uspeha.

Sa finansijske strane, očekuju vas značajni izdaci vezani za popravku kuće ili automobila. Iako će vaši novčani prihodi u februaru biti solidni, trebalo bi da kontrolišete putne troškove koji u februaru mogu da budu značajno veći od uobičajenih. Još uvek vas muče zaostali dugovi iz prethodnog perioda. Ako vam zatreba finansijska pomoć, potražite je od svojih prijatelja, rado će vam izaći u susret.

Devica februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Imaćete bogat društveni život u februaru, a na nekim skupovima koje organizuju vaši prijatelji bićete u centru pažnje. To će vam omogućiti da upoznate puno novih ljudi od kojih vam neko možda postane i dobar prijatelj. Sa druge strane, zbog nedovoljno zajedničkog vremena primetna je loša komunikacija među članovima porodice. Preuzmite inicijativu, organizujte druženja u vašem domu što će pomoći svima da održe dobre međusobne odnose.

Ovog meseca bitno je da pokažete fleksibilnost na ljubavnom planu. Vaš ljubavni život će se nastaviti normalnim tokom, ali moraćete da svom partneru jasno date do znanja koliko vam znači. Saosećajnost i brižnost, kao jedna od glavnih karakteristika osoba rođenih u znaku Device, pomoći će vam da ispoštujete sve potrebe vašeg partnera. Ako ste u braku, očekuju vas ozbiljni razgovori vezani za međusobne odnose sa supružnikom. One Device koje nisu u vezi trebalo bi da budu smirene dok se bave ljubavnim pitanjima. Vaši napori da započnete ljubavnu vezu sa jednom osobom koju već dobro poznajete mogu uroditi plodom.

Devica februar 2019: Horoskop za zdravlje

Prva polovina februara bi mogla da bude jako stresna za Device. Maksimalno se potrudite da izbegavate rasprave i slične stresne situacije. Nađite vremena za odmor i posvetite se mentalnom miru. Bar nekoliko sati nedeljno vežbajte, idite na jogu, meditirajte. To će vam pomoći da se smirite i da se bolje skoncentrišete na posao.

Odaberite jedan vikend za kraće porodično putovanje, to će vam obezbediti ogromnu pozitivnu energiju. Obratite pažnju na ishranu, obuzdajte vaše večere koje su često obilne, i trudite se da izbegavate bilo kakvu hranu neposredno pred spavanje.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak devica

Devica su osobe sa datumom rođenja: 23. VIII – 23. IX

Vaš element: zemlja

Vama upravlja: Merkur

Vaš kamen: safir

U životu tražite: da uradite pravu stvar

Raspoloženje: saosećajno i brižno

Tajna želja Device: da daje i prima ljubav

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku devica? Pogledajte svoj mesečni horoskop za devicu!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: