Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop blizanci za februar 2019

Blizanci mesečni horoskop

Februar će biti relativno miran mesec za Blizance. U poslovnoj sferi života vaša samouverenost će dati značajan doprinos uspešnom obavljanju svih preuzetih poslovnih obaveza. Sa finansijske strane, važno je da odgovorno trošite novac. Trudite se da izbegavate nepotrebne izdatke koji u februaru mogu da budu znatno veći. Ukoliko se neodgovorno ophodite prema novcu, možete značajno poremetiti sopstveni budžet i bespotrebno dovesti sebe u finansijske neprilike.

U porodičnom životu može doći do neočekivanih poteškoća. Da biste sve držali pod kontrolom moraćete da budete smireni i da pokažete puno strpljenja u rešavanju svakog porodičnog problema, koliko god da vam se taj problem čini bezazlenim. Vaše zdravstveno stanje će u februaru biti izuzetno dobro, što će vam obezbediti puno dobre energije prilikom obavljanja svakodnevnih poslova.

Blizanci februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Ovo je mesec kada morate da budete oprezni u svom radu. Bićete prilično sistematični na poslu, ali treba da pazite da zbog težnje da budete ispred drugih, koja je svojstvena Blizancima, ne napravite neke greške pri donošenju važnih poslovnih odluka. Budite strpljivi i precizni i dva puta razmislite pre nego što bilo šta odlučite. Učite na tuđim greškama, pratite rad vaših kolega, partnera, ali i rad vaše konkurencije. Vaša interakcija sa kolegama će biti dobra i imaćete željenu podršku od njih u svakom trenutku. Vaši pretpostavljeni i vaši klijenti biće zadovoljni kvalitetom i dinamikom obavljenih poslova, a za svoj predani rad bićete adekvatno nagrađeni.

Ako pokažete dovoljno strpljenja, poslovne planove koje imate u februaru realizovaćete na najbolji mogući način. Da bi povećali efikasnost u svom radu, možda ćete morati da uključite i neke dodatne aktivnosti. To će podrazumevati puno napora, mnogo poslovnih sastanaka, možda čak i svakodnevna kraća putovanja, pa će vam biti neophodno puno energije.

U februaru ćete imati puno finansijskih izdataka i obaveza. Obratite posebnu pažnju na budžet, jer zbog nemarnosti možete upasti u problem u smislu neočekivanih novčanih gubitaka. Vodite računa da sve svoje finansijske obaveze ispunite na vreme.

Blizanci februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Moguća je određena emotivna uznemirenost zbog banalnih nesporazuma koji mogu izazvati nepotrebnu tenziju u porodici. Da bi ste izbegli porodične svađe, trudite se da budete jasniji u komunikaciji sa vašim ukućanima. Sa druge strane, odnosi sa nekim osobama koje ste do sada površno poznavali mogu se znatno poboljšati. Neke Blizance u februaru očekuje novo poznanstvo koje će prerasti u veliko prijateljstvo. Vaše aktivnosti na društvenim mrežama privlače pažnju mnogih ljudi koji će zbog toga imati želju da se lično upoznaju sa vama.

Ljubavni život Blizanaca u ovom periodu odvijaće se normalno. Uživaćete u svakom trenutku koji provedete sa svojim višegodišnjim partnernom. Ako je vaša veza u prethodnom periodu bila u krizi, sada je pravo vreme da se prevaziđu svi problemi. Pripadnice ženskog pola u horoskopskom znaku Blizanac koje imaju dužu ljubavnu vezu mogu očekivati ponudu za brak. Mlađim Blizancima otvaraju se mogućnosti za nove kontakte sa osobama suprotnog pola iz kojih se može izroditi ljubavna avantura, ali i ozbiljna veza. Međutim, moraćete svojski da se potrudite kako bi svom budućem partneru dokazali koliko ste romantični i koliko ste spremni za ozbiljnu vezu.

Blizanci februar 2019: Horoskop za zdravlje

Vaše zdravlje u februaru biće odlično. Unutrašnji mir će vam pomoći da se snabdete dodatnom energijom. Redovno vežbanje, joga i meditacija najbolji su način da održite dobru fizičku formu i učvrstite intenzitet mentalne energije po kome ste prepoznatljivi.

Imaćete jako dobar apetit, ali ako ne želite da dobijete dodatne kilograme, moraćete da se kontrolišete. Masni i obilni obroci vam možda neće trenutno škoditi, ali na duže staze mogu uzrokovati povećan nivo šećera u krvi, čak i začepljenje krvnih sudova. O zdravlju uvek mislite na duge staze ako želite da ga što duže sačuvate.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak blizanci

Blizanci su osobe sa datumom rođenja: 22. V – 21. VI

Vaš element: vazduh

Vama upravlja: Merkur

Vaš kamen: akvamarin

U životu tražite: da istražite od svega po malo

Raspoloženje: intenzivna mentalna energija

Tajna želja blizanca: da bude ispred drugih

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku blizanci? Pogledajte svoj mesečni horoskop za blizance!

Sending
User Review
5 (1 vote)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: