Mesečni horoskop februar 2020

Mesečni horoskop bik za februar 2019

Bik mesečni horoskop

Februar koji je pred nama idealan je mesec za Bikove, naročito na poslovnom planu i u društvenom životu. Puno ćete raditi, ali će vam se to višestruko isplatiti. Nadređeni će jako ceniti vaše zalaganje, a zbog poslovnih uspeha bićete srećniji. Naročito će biti uspešni Bikovi koji obavljaju javne funkcije. Postoji mogućnost dobijanja određenih beneficija od strane nadređenih.

Zbog dobrih poslovnih rezultata ostvarićete veće novčane prihode koji će ojačati vaš budžet. Ljudi sa kojima sarađujete i sa kojima se družite će uvažavati vaše stavove i mišljenja. Pružiće vam se prilika da upoznate neke osobe iz visokih krugova i da započnete prijateljstvo sa njima. U toku februara moguća su kraća putovanja. Ako putujete, budite veoma obazrivi. Usled velike iscrpljenosti, pred kraj meseca mogući su manji zdravstveni problemi, ali ako se budete odgovorno ponašali prema svom zdravlju lako ćete prevazići sve tegobe.

Bik februar 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Iako vam se čini da se previše predajtet poslu, ako želite da budete uspešni moraćete da nastavite tim tempom. Ne ustručavajte se da primenite svoje inovativne ideje, jer su velike šanse da će one dobro funkcionisati i tako vam olakšati postizanje ciljeva. Dok radite na izvršavanju vaših poslovnih zadataka trudite se da budete što praktičniji.

U februaru ćete uspeti da ostvarite sve zacrtane poslovne ciljeve, pre svega zbog toga što ste sve savršeno isplanirali. Ako uspete da prevaziđete svoju promenljivu prirodu, bićete još uspešniji i ostvarićete fantastične poslovne rezultate, a vaša efikasnost u radu neće proći nezapaženo. Nadređeni će vam jasno staviti do znanja koliko cene vaše zalaganje i kvalitet vašeg rada. Uživaćete u dobrim odnosima sa kolegama, ali vodite računa o komunikaciji sa pretpostavljenima i sa klijentima i izbegavajte bilo kakvu vrstu rasprave sa njima. Ponekad je bolje svoje mišljenje zadržati za sebe. Ne donosite ishitrene odluke.

Vaša finansijska situacija u februaru će biti u normalnim okvirima. Iako već duže vremena imate u planu da renovirate deo stana ili kuće, sačekajte još malo. Ovo nije baš najpovoljniji trenutak da uzimate kredite kod banke ili pozajmicu od prijatelja.  Mogući su neočekivani prihodi iz različitih izvora. Strogo vodite računa koliko novca trošite na šta, da vaši rashodi ne bi premašili prihode i doveli vas u problem.

Bik februar 2019: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Sve ono što po svojoj prirodi Bikovi potajno priželjkuju, a to je siguran, srećan i bogat bračni i društveni život, ostvariće im se u februaru. U ovom periodu očekuje vas puno druženja i lepih trenutaka sa prijateljima. Jednom dobrom prijatelju iz detinjstva možda će trebati vaša pomoć u rešavanju velikog problema finansijske prirode. Izađite mu u susret bez mnogo razmišljanja. Ima li išta bolje nego pomoći prijatelju u nevolji? Činite dobra dela, to će ojačati vaše samopouzdanje. Neko od mlađih članova vaše porodice možda će ostvariti veliki uspeh u školi ili na fakultetu, što će vas učiniti ponosnim.

Bikovi koji su u dugoj vezi ili u braku uživaće u vremenu koje provode sa voljenom osobom. Vaš partner će pokazati puno razumevanja i pozitivnih emocija prema vama, a obostrana vernost i privrženost još više će ojačati vašu vezu. Ovo je dobar period i za Bikove koji nisu u vezi. Snažno samopouzdanje koje ćete osećati u februaru unaprediće vaš ljubavni život i pomoći vam da osvojite srce osobe koja vam se već duže vremena dopada.

Bik februar 2019: Horoskop za zdravlje

Vaše zdravlje će biti relativno dobro tokom ovog meseca. Posle dvadesetog februara moguće je da ćete osetiti iscrpljenost kao posledicu preopterećenja na poslu, nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti. Moguća je pojava kožnih alergija i blaži problemi sa probavom.

Da bi ste povećali svoju fizičku snagu uzimajte što više sezonskog voća, a ukoliko se jave tegobe u varenju obavezno redukujte unos nezdrave hrane i pijte što više vode. Takođe, trebalo bi da se redovno bavite nekim sportom,  da trčite ili odlazite u šetnje u prirodi barem 30 minuta dnevno. U slučaju kožnog osipa obavezno potražite pomoć lekara.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak bik

Bikovi su osobe sa datumom rođenja: 21. IV – 20. V

Vaš element: zemlja

Vama upravlja: Venera

Vaš kamen: smaragd

U životu tražite: emotivnu i finansijsku sigurnost

Raspoloženje: energično

Tajna želja Bika: da ima siguran, srećan i bogat život/ brak

Preporuka
  • Ocena:
5

Info:

Šta čeka u februaru osobe u horoskopskom znaku bik? Pogledajte svoj mesečni horoskop za bika!

Sending
User Review
3.5 (2 votes)
TT Group horoskop

TT Group horoskop

Horoskop ili astrološka karta je vrsta preslikavanja koja se koristi u astrologiji. Horoskop definišu položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe u odnosu na neki od sistema korišćenih u astrološkim kartama.

Iako horoskop nije naučno prihvaćen, karakteristike, načini i metode analiziranja horoskopskih znakova prikupljane su milenijumima i daju ponekad izuzetno precizne iskaze. Pored dnevnog, nedeljnog, mesečnog, kvartalnog i godišnjeg horoskopa zasnovani na analizi vremenskog intervala kod nas su uobičajeni ljubavni i poslovni horskopi.

Osim ovih šire prihvaćenih horoskopa postoje i zajednički horoskop, kompozitni horoskop, natalni horoskop, progresivni horoskop i tranzitni horoskop.

Kompozitni horoskop recimo predstavlja aritmetičku sredinu mesta i vremena dva druga horoskopa, služi za uvid u bračne odnose. U natalni koga se ucrtavaju položaji planeta jedne osobe i služi analizi samo osobe.

Porogresivni horoskop, posmatra kretanje jedne određene planete preko ostalih u natalnom horoskopu po principu jedna godina - jedan stepen.

Povežimo se: